martes, 19 de febrero de 2008

Despres de l'introducció, entrenaments: diumenge tirada llarga, llarguisima com he dit abans... el millor es veure que els 42 son a l'abast, el pitjor comprobar com costa aixecar les cames despres de 30 km, i mes si t'has anat a dormir tard i no has descansat mes de 4 horetes... però prou d'excuses.
Dilluns dia de descans actiu: 10 minuts de carrera i 20 de piscina, a hores d'ara es com no fer res i fa tan sols 8 o 10 mesos estava preocupat per si acabaria la primera sprint que vaig fer: la de St. Feliu, que es no massa més que el doble del que he fet avui... com enganyem el cap amb els hàbits....
Avui dimarts "mas de lo mismo" : 1000 m. de piscina que he fet a la classe de tècnica de crol al gimnas amb la Laia i el Didac i el Santi. Em fa falta molta tècnica, sobre tot per anar mes recte i aixecar el colze més, potser no ho faig per que no veig que hi guanyo, pero ens ho creurem. En aquest punt seran utils els videos que em va grabar l'Héctor el maig passat al Fòrum, per veure com es passa de flotar a desplaçar-se.
Be, demà continuem...

No hay comentarios: