martes, 1 de abril de 2008

Represa del ritme.

Avui a estat, i continua sent, un dia complet, un dia de canvi esperem que a millor. e pogut aixecar-me d'ora i a les 8:30 ja estava a la piscina... bé no massa d'hora. Volia fer l'entrenament de 12 sèries de 200 que tenia per demà. Hagues pogut fer-ho si no fos per que aquella hora la piscina esta plena de gent d'edat avançada, panxa enlaire que no nadant d'esquena i sense cap presa. De fet em fan certa enveja: començar el dia amb aquesta tranquilitat, relaxant-se i nedant sense cap mena d'objectiu mes que el de cuidar-se una mica, i suposo que pensant qué hauran de fer durant el dia... Bé, el fet es que no sabia on ficar-me per que al carrer on menys gent hi havia hi eren tres, i els carrers ràpids o lents o de curset tant se'ls en fot. Ho sento però això agobia!!!!! no ho volia dir però es que jo tenia 45 minuts per fer el meu entrenament, anar fins el parquing, agafar el cotxe, fer la visita d'obra a Sant Cugat, tornar a Barcelona a les 12, reunió.... i ells tenen tot el dia!!!!!! segur que van a aquestes hores per no haver de portar els nets a l'escola!!!
Bé, un altre cop, bona excusa per fer nomes 7 de les 12 sèries, entre 3'36'' i 3'49'', la primera sense fer zig-zag, les altres esquivant el personal... això surt una mitja els 100m. d'entre 1'48'' i 1'55'' . Intentaré posar algua sessió més per fer aquestes sèries millor.
Al migdia he pogut acabar i sortir a rodar una miqueta des de l'illa cap a les corts, sants, nou camp, upc, diagonal, etc... m'he trobat prou bé: molèsties de cames pero sense problemes per rodar a uns 4:45 - 4:50 min/km. Total uns 45' amb visita al mig inclosa i uns 9 km.
Un dia de reprendre els entrenaments dobles de primavera, amb nou horari, més sol i la vista posada ja a les triatlon: ja som a l'Abril.

No hay comentarios: