domingo, 1 de junio de 2008

Sortida ràpida




Si ràpida, tant ràpida, almenys per mi, que pensava que havia configurat malament el comptaquilòmetres... massa estona sense veure els vint-i - tants per hora i sempre a mes de trenta. De fet era el primer rodatge en serio amb la bici novai, suposo també ha influit.
Sensacions d'inercia quan s'ha començat a rodar però de portar un tractor quan es tracta d'arrencar.
La jornada va començar a les 7:15, ens vam trovar amb l'Hèctor més tard del previst degut a aquells 5 minutets que de vegades ens tiren per terra un entrenament. Despres de trobar-nos amb el Jaume comencem a rodar i s'em va desmuntar un parell de cops l'acople de la tija per als bidons. Una mica més endavant ja es va poder començar a veure de què aniria el dia... anada a Mataró a un rime molt fort i amb el vent de cara, pujada a ST. Iscle, etc, a un ritme alt dificultat per la incomoditat de la bici per a aquestes zones, i despres a la baixada cap a Mataró previa paradeta ja pronosticava que anaven forts, molt forts. Hector a roda pero donant la sensació de que va a mig gas, Jaume sempre tirant de tots excepte els moments que volem sentir una mica més d'aire a la cara, i Carlos plantant cara a qualsevol que intenti pasar el grupet. I jo intentant seguir que ahir ja va ser molt: la tornada a 40 km/h durant moltes estones, parlant del plà i amb puntes de fins a 49 km/h. Un entrenament molt bo, no vaig ni poder obrir la boca ja que no hi entrava prou aire.
Vaig notar un increment del rendiment important, no se si per la bici, per l'entrenament o per tot plegat. Pot ser com va dir el Jaume va ser per l'il.lusió... això ho veurem amb el temps, però segur que una mica de rao si que te.




No hay comentarios: