domingo, 9 de marzo de 2008

CAP DE SETMANA DE DESCANS








Aqui estan les quatre últimes candidates: Argon 18, Cube, Cannondale i Specialized... totes amb ultegra excepte la Cannondle, carbono, rodes normals, cabra... ja veurem! Són molt diferents però basicament polivalents: de tri pero amb geometria entre crono i carretera, la més polivalent es la Cube i la mes especifica per llarga distància la Specialized Transition, la Cannondale es potser la més adient però la més lletga i per tant la Argon E112 té molts números pero massa cantona... sembla que s'ha de saber muntar molt bé!!!
Bé canviant de terç entrenaments: divendres gimnàs: bodypump (poc pes i moltes repeticions), dissabte carrera truncada pel mal de cames i en 50' vaig fer 8 km, total un desastre. Cal tenir en compte que es el primer dia que corria des de diumenge: la marató m'ha deixat secueles i potser havia d'haver sortit a correr abans i menys temps. Demà veurem si es un tema important però l'atac als 40' a la cursa de bombers comença a esvair-se. Avui retrovament amb la bici: 50 km desde casa cap a Cerdanyola pel forat del vent, Sant Cugat, Rubí i tornada per l'Arrabassada. M'he trobat molt bé, he baixat els temps parcials dels entrenaments de l'any passat i m'ha cremat bastant les camens, i per tant, la lectura es que de fons cardivascular anem bé pero falten molts i molts quilómetres a sobre de la bici... Total setmanal: xifres de relax: 1700 m. SW, 8 km R i 70 km B. Ja anirem pujant!


1 comentario:

Anónimo dijo...

evidentemente me decanto por la cube. le vas a sacar mucho más provecho y a parte al ser más polivalente me la vas a poder dejar!
q te acompaño cuando te la vayas a comprar.
a ver si sacas una fotito de nosotros en tu blog, compi,