martes, 3 de junio de 2008

Dimarts complicat

Avui s'ha complicat el dia pero comencem per ahir, tocaven 2800 d'aigua, en principi tot be excepte la sèrie de tècnica, al final 2400 entre sèries de 400m i una mica de tècnica, etc. Al vespre, o millor dit a la nit, perque vaig sortir a les 9:30 començava el rodatge d'una hora entre 130 i 140 ppm, lo qual ha estat practicament impossible: o jo vaig molt lent a aquestes pulsacions o el pulsòmetre no funciona. Ho comprovare! Així que ahir doble sessió.
Avui tocava doble també però el dia s'ha complicat i al final he fet 1500m. continus de natació a unes hores que sembla que trigare a repetir ja que hi ha hagut moments que hi erem 6 al mateix carrer. Per sort 6 amb un nivell semblant, però es agobiant.
Demà intentaré doblar també amb 2200 de natació i la tirada de carrera a ritme, per dir-li d'aguna manera. Si ho faig estaré a dimecres amb 6100 + 26, que per faltar 3 dies d'entrenament i l'olimpic de Salou no estrará malament. He de pensar en aquest olímpic com un entrenament de volum i qualitat alhora, pensant en el B de Banyoles... ja veurem com va i quan retallo respecte de l'any passat, si acabo i retallo, es clar.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bueno veo que tenemos casi los mismos objetivos!! jejejeje
por lo tanto nos vamos a ver bastante las caras este verano!!
Cuidame a la burbujita ok??
Nos vemos en Salou!!
Un saludo!!